inMotiv klantenlogin


Autoconnect VIPS

Autoconnect VIPS (Vehicle Import and Pre-registration System) is het online platform voor preregistratie van alle types ingevoerde voertuigen bij de FOD Mobiliteit (DIV) en het vervullen van de nodige formaliteiten bij de aflevering. Het platform voorziet slimme hulpmiddelen die manueel invoerwerk tot een minimum beperken.

Autoconnect WEBDIV

Autoconnect WEBDIV maakt het online inschrijven of verlengen van nummerplaten mogelijk, waarbij de gegevens onmiddellijk geverifieerd worden door de D.I.V. Vandaag telt ons Autoconnect WEBDIV-platform meer dan 7500 gebruikers en zijn via deze weg al meer dan één miljoen voertuigen ingeschreven.

Autoconnect WEBSHOP

Op de WEBSHOP van inMotiv bestel je je voorste nummerplaat online. Handig en snel. Je vindt er ook alle andere wettelijke uitrusting om veilg op weg te gaan.

Autoconnect LOOKUP

Alle gegevens van om het even welk Belgisch voertuig, eenvoudig op te zoeken op basis van het chassisnummer via onze nieuwe dienst Autoconnect LOOKUP. De dienst is beschikbaar via de website, via webservices of in bulk. Contacteer ons voor meer info!