Dit is Autoconnect CARE:
 

Houdt intensief contact met uw klant gerelateerd aan de levensloop van het voertuig.

 
 Dit kan Autoconnect CARE voor u betekenen:
 
 Wat is het?
 

Customer loyalty software voor automotive retailers die zorgt voor zeer gerichte communicatie met de consument. Onderhoud regelmatig contact op maat met uw klanten. 

Autoconnect CARE stelt automatisch berichten op en benut zo actief alle klant-, auto-, en werkplaatsgegevens. U bepaalt de belangrijke momenten gerelateerd aan de agendering van het voertuig of gebonden aan het seizoen. 

 

Autoconnect CARE is gekoppeld aan uw Dealer Management Systeem en maakt gebruik van correcte en actuele voertuiggegevens. Hierdoor wordt het contact nog persoonlijker; bijvoorbeeld op basis van autotype, events, leeftijd, postcode, periodiek onderhoud of datum werkplaatsbezoek. 

Autoconnect CARE voldoet aan de privacy wetten door permissiemarketing.

 
 Wat doet het voor u?
 

Gerichte marketing die tijd bespaart, klanten bindt en meer klanten werft voor activiteiten op de werkplaats. Plan gerichte communicatie vanuit uw bedrijf naar de klant toe om specifieke events aan te prijzen of klanttevredenheid te meten. De communicatie vindt plaats vanuit uw filiaal. Dit zorgt voor een sterkere merkbeleving. De mogelijkheden voor campagnes of verschillende doelgroepen zijn onbeperkt. De koppeling van Autoconnect CARE met het DMS analyseert de gegevens en voorspelt events, kilometerstanden en onderhoudsbeurten. Hierdoor kunt ook gemakkelijker reageren op belangrijke events, sales- en after sales gebeurtenissen.

 

 

Autoconnect CARE wordt gebruikt als directe mailing tool van u naar de klant, maar ook kan de klant u gemakkelijker benaderen en wijzigingen in voertuig- en persoonsgegevens doorvoeren via de persoonlijke klantensite. Autoconnect CARE is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en vereist geen opleiding of training.

 
 Voor wie is Autoconnect CARE?
 
 
 
 Hoe krijgt u toegang?
 

Digitale toegang:
- Web user interface

Prijsstelling:

 Pricing Autoconnect CARE

 
Autoconnect CARE klant worden?