Dit is Autoconnect CARWIZARD:
 

Ontdek alle commerciële en technische gegevens van het voertuig uit de best onderhouden database in de Benelux.

 
 Dit kan Autoconnect CARWIZARD voor u betekenen:
 
 Wat is het?
 

Alle voertuiggegevens van de Benelux gepresenteerd op een gestandaardiseerde manier. Deze gegevens, afkomstig van de constructeurs, worden dagelijks bijgewerkt door ons eigen Data Team. Deze databank omvat de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3,5 ton.

Dit naslagwerk bevat alle technische specificaties van alle type lichtgewicht voertuigen op de markt in de terminologie van de constructeurs.

 

Daarnaast presenteert Autoconnect CARWIZARD alle commerciële voertuiggegevens, ook wel prijslijstinformatie genoemd. Deze zijn gebaseerd op alle prijsgegevens van voertuigen, opties, optiepakketten, relaties tussen opties, constructeurscodes en technische specificaties. 

 
 Wat doet het voor u?
 

Autoconnect CARWIZARD levert een uniforme tool waarin u van meerdere merken de prijslijsten kunt consulteren. Het maakt gebruik van de beste database van de Benelux met een enorme detailgraad, constructeurscodes, verbanden tussen opties en foto’s. Dit naslagwerk bestaat sinds 1996 en helpt ook om historische waardes te vinden. 

 

U minimaliseert vergissingen en fouten door de gestandaardiseerde accurate gegevens te gebruiken. Dit helpt om sneller een volledig beeld van het voertuig te hebben voor het maken van een offerte.

 
 Voor wie?
 
 
  • Verkoop informatie: nieuwwaarde en opties
  • Opmaken offertes
  • Waardebepaling
  • Verzekeren met alle relevante opties
 
 Hoe krijgt u toegang?
 

Digitale toegang:

  • Autoconnect web platform
  • Integreerbare web interface


Prijsstelling:

 
  Tarief per login
BASIC  
actuele voertuig- en prijsdata België en Luxemburg in NL/FR  
per maand € 40,00
per jaar € 400,00
   
PRO  
BASIC + historische data + taksen + VAA + opzoekingen  
per maand € 75,00
per jaar € 750,00

prijzen excl. BTW 

 
Autoconnect CARWIZARD klant worden?