Het Autoconnect platform helpt alle partijen in de mobiliteitssector

Eén platform voor iedereen

Dagelijks werken meer dan 9.000 gebruikers met het Autoconnect platform, verdeeld over 5.000 bedrijven in de mobiliteitssector. Onze klanten zijn divers, zoals importeurs, dealers, leasemaatschappijen, garages en verzekeringsmakelaars.

Alle diensten op één digitale locatie.
Technisch flexibel en aanpasbaar naar hoe u de dienst wil gaan gebruiken.

Alle diensten van Autoconnect kunnen direct worden gebruikt via het Autoconnect platform. Maak van Autoconnect uw gepersonaliseerde applicatie en gebruik de diensten met framework, met uw URL, logo en bedrijfskleuren.

Wil je meer info of een demo?

Bel +32 (0)3 369 18 17 of stuur een bericht naar info@inmotiv.be

Zo kunt u toegang krijgen tot de autoconnect diensten:

Web-login

Al onze registratieservices, voertuiggegevens en beheer diensten staan online tot uw beschikking. U heeft niets meer nodig dan een inlogcode en een wachtwoord en een licentie voor op de specifieke dienst.

API

Integreer onze registratieservice, voertuiggegevens of beheer dienst in uw applicatie en ontsluit een schat aan waardevolle informatie!

Bulk up/download

Sommige van onze data diensten zijn ook verkrijgbaar in bulk. Dit zou alleen rendabel kunnen zijn in geval van groot verbruik van deze diensten. Anders stimuleren wij het gebruik van de Web User Interface of API.

Webshop

Registreer je online op onze webshop. Je kan dan onmiddellijk je bestelling plaatsen.

Autoconnect klant worden

Plug & Play: alles binnen handbereik

Menu