Kies uw product
 

Alle diensten op één locatie:

Hét plug & play platform voor de mobiliteitssector.

 

Dagelijks werken meer dan 9.000 gebruikers met het Autoconnect platform, verdeeld over 5.000 bedrijven in de mobiliteitssector. Onze klanten zijn divers, zoals importeurs, dealers, leasemaatschappijen, garages en verzekeringsmakelaars.

Alle Autoconnect diensten zijn onder eigen beheer van inMotiv, zodat we stabiliteit en flexibiliteit kunnen garanderen. Alle gebruikers kunnen rekenen op de inMotiv servicedesk die gratis de nodige ondersteuning biedt bij alle SAAS diensten. Ook worden de lokale wetten en regelgeving nageleefd en worden onze diensten gehost in een Belgisch datacenter. De meeste Autoconnect diensten worden afgerekend met een transactie/kosten-model, met andere woorden: u betaalt hetgeen u verbruikt.

 
 Hiermee helpen wij onze klanten:
 
 
Voertuig Registratie
 

Registreren & Importeren

Autoconnect levert verschillende diensten die de voertuigregistratie ondersteunen. Deze omvatten onder andere de pre-registratie, douane formaliteiten, registratie voor de Belgische weg tot zelfs het bestellen van de tweede nummerplaat.

 
 
 
Voertuig Gegevens
 

Identificatie & Waardebepaling

Weet alles over het voertuig dat u behandelt, verkoopt of in beheer hebt, van technische tot commerciële gegevens.

 
 
 
Voertuig Beheer
 

Connecteren & Beheren

Beheer uw vloot en al uw klanten optimaal met de Voertuig Beheer diensten van Autoconnect. Zo helpen we u uw merk nog beter te kunnen positioneren. 

 
Voornamelijk voor:
 
 
 
Voornamelijk voor:
 
 
 
Voornamelijk voor: