In de mobiliteitssector

Aandeelhouder van RDC is Bovemij, de belangrijkste verzekeraar van de mobiliteitssector en 100% dochter van BOVAG. In 2017 bestond RDC 50 jaar. Een halve eeuw waarin we de kans kregen om onszelf steeds opnieuw uit te vinden. Een voorbeeld: toen in 1985 de APK werd ingevoerd in Nederland, moest dit aanvankelijk telefonisch worden afgemeld bij de RDW. Geen doen natuurlijk, maar RDC vond een oplossing. Op basis van het (destijds hypermoderne) Videotex-systeem maakten we afmelden via datacommunicatie mogelijk. Hierna volgden nog vele kantelmomenten in de branche en evenzoveel oplossingen en systemen om die in goede banen te leiden. Dat maakt ons niet zomaar een schakel in de dynamische mobiliteitssector, maar een echte aanjager van innovatie en optimalisatie in de branche.

Ook centraal in de financiële sector

Ook in de financiële sector ondersteunt RDC met betrouwbare informatie en hoogwaardige procesintegratiediensten al jaren de kernprocessen van organisaties. Dat doen wij onder de namen RDC inFinanz, Verzuimdata Nederland en XTended.

One-stop-shopping

Onze klanten helpen om hun klanten sneller en efficiënter te bedienen. Dat is het doel van RDC. Wij weten wat onze klanten bezighoudt. Vanuit de vraag van de klant ontwikkelen wij de beste oplossing die naadloos aansluit op de businesscase van de klant. Omdat RDC de voertuigen volgt van fabrikant tot de laatste APK, leveren wij veruit de meest complete en betrouwbare informatie in de branche. Onze dochter inMotiv ontwikkelt innovatieve diensten voor het autobedrijf.

Tienduizenden tevreden klanten

RDC is van de branche en voor de branche, en streeft naar synergie in de samenwerking met leveranciers, overheden en andere marktpartijen. Wij verbinden alle partijen in de markt van importeurs tot werkplaatsen en van internetportals tot leasebedrijven. Deze partijen roemen onze proactieve specialisten die met hen meedenken en betrouwbare oplossingen leveren.

Lees meer

Menu