Kies uw product

 

RDC

In de mobiliteitssector

Klanten vertrouwen al meer dan 40 jaar op RDC voor betrouwbare, actuele informatie en hoogwaardige procesintegratiediensten. Als 100% dochter van BOVAG en RAI Vereniging is RDC het ‘automatiseringsschiphol’ van de mobiliteitssector. Alle processen in de branche worden door ons ondersteund met betrouwbare informatie en innovatieve automatiseringsoplossingen. Door ons brede portfolio zijn wij een one-stop-shop voor alle partijen in de markt.

Ook centraal in de financiële sector

Ook in de financiële sector ondersteunt RDC met betrouwbare informatie en hoogwaardige procesintegratiediensten al jaren de kernprocessen van organisaties. Dat doen wij onder de namen RDC inFinanz, Verzuimdata Nederland en XTended.

One-stop-shopping

Onze klanten helpen om hun klanten sneller en efficiënter te bedienen. Dat is het doel van RDC. Wij weten wat onze klanten bezighoudt. Vanuit de vraag van de klant ontwikkelen wij de beste oplossing die naadloos aansluit op de businesscase van de klant. Omdat RDC de voertuigen volgt van fabrikant tot de laatste APK, leveren wij veruit de meest complete en betrouwbare informatie in de branche. Onze dochter inMotiv ontwikkelt innovatieve diensten voor het autobedrijf.

Tienduizenden tevreden klanten

RDC is van de branche en voor de branche, en streeft naar synergie in de samenwerking met leveranciers, overheden en andere marktpartijen. Wij verbinden alle partijen in de markt van importeurs tot werkplaatsen en van internetportals tot leasebedrijven. Deze partijen roemen onze proactieve specialisten die met hen meedenken en betrouwbare oplossingen leveren.

Lees meer