Autoconnect klantenlogin

Onze nieuwe stek te Antwerpen Zuid

Op 1 april 2017 is inMotiv Belgium verhuisd. Vermits ons vorige huurcontract was verlopen, moesten we op zoek naar nieuwe kantoren. Uitbreidingen in ons team maakten extra ruimte bovendien noodzakelijk. We maakten van de nood een deugd en gingen op zoek naar een toffe locatie. Die vonden we in de gezellige Antwerpse wijk "het Zuid" in de gebouwen van het Belgica House.

Het gebouw ligt vlak aan de Schelde, met aan de achterzijde de hippe Gedempte Zuiderdokken. De Amerikaanse krant, the New York Post, noemde onze nieuwe buurt onlangs "a former residential area that’s become a hub for art as well as trendy new bars and eateries". We plannen alvast een onderzoek naar de gezelligste plekjes. 

Rene Willigenburg (gedelegeerd bestuurder inMotiv Belgium): "Na zes jaar een mooie werkplek in het Mediahuis te hebben gehad, trekken we vanaf 1 april naar een nieuwe inspirerende plek op het Zuid. Het wordt een nieuwe stap voor inMotiv."

Een blanco canvas

Onze nieuwe thuis biedt extra ruimte aan ons groeiend team. Het wordt optimaal ingericht voor communicatie en samenwerking. De combinatie van open werkplekken, stille concentratieruimtes, laptopstoelen en een ruime vergaderzaal maken van ons nieuw kantoor een veelzijdige thuishaven voor optimale productiviteit. Er is natuurlijk ook plaats voor ontspanning en gezelligheid.

De grote verhuis is ondertussen voltrokken. We zorgden er natuurlijk voor dat onze dienstverlening gegarandeerd bleef en alles is zonder noemenswaardige problemen verlopen.

Stef Pauwels (Senior Manager Operations & Processes): “Deze nieuwe thuishaven voor de inMotiv familie luidt alvast een nieuw tijdperk in, een inMotiv 2.0 als het ware. Enerzijds het feit dat we de mogelijkheid hebben om deze plek van ons allemaal te maken en anderzijds de betrokkenheid van alle medewerkers, zijn complementair aan elkaar waardoor je de energie haast voelt als je binnenkomt. Niet zonder trots voelen we ons klaar voor wat de toekomst ons gaat brengen.“

Hoewel we onze bureau's reeds in gebruik hebben genomen, is de aannemer nog volop aan de slag met schilderwerken, de installatie van kasten en beeldschermen en het inrichten van onze nieuwe vergader- en ontspanningsruimtes. Onderaan deze pagina kan je de vorderingen volgen.

 

Vanaf nu kan je ons vinden op het volgende adres:

 

Schaliënstraat 5, 2000 Antwerpen

 

Er is ruime parkeermogelijkheid op de Gedempte Zuiderdokken en op de Scheldekaaien. 

Benieuwd naar hoe ons nieuwe kantoor er uitziet? Je bent altijd welkom voor een kop koffie en een goed gesprek.