Kies uw product
 
 
 Dit is Autoconnect VGS:
 

Meest uitgebreide en intelligente database met voertuiggegevens. Meer dan 13.000 actuele uitvoeringen van auto's en lichte vrachtvoertuigen, dagelijks up-to-date.

 
 Dit kan Autoconnect VGS voor u betekenen:
 
 Wat is het?
 

Autoconnect VGS is dé voertuig databank voor de Benelux, rechtstreeks samengesteld uit de gegevens van de importeurs. 
De meest gedetailleerde voertuigdatabase van de hele Benelux, een informatieschat met grenzeloze mogelijkheden. 

Dankzij de intelligente prijslijstinformatie is dit het slimste en meest gedetailleerde systeem. De standaard prijsgegevens en technische informatie zijn beschikbaar in de taal en codering van de constructeur. Daarnaast worden ook commerciële data verwerkt zoals (fleet)kortingen, speciale promotionele acties, alle mogelijke opties, uitrustingspakketten, toebehoren, kleuren en afwerkingsniveaus. 

Door het gebruik van de eigen terminologie van de  constructeur en up-to-date fotomateriaal stelt u een auto zodanig nauwkeurig samen, dat de beschrijving rechtstreeks bruikbaar is in offerte-modules en bestelplatforms.

 

De grote hoeveelheid informatie in Autoconnect VGS wordt niet zuiver statisch verzameld. Het systeem houdt automatisch rekening met alle mogelijke combinaties tussen verschillende records in de database.

Hiermee worden vragen beantwoord zoals: 

  • Zijn specifieke optie-pakketen te combineren met een upgrade voor de stereo-installatie?
  • Kan deze zilvergrijze metaalglanslak worden gecombineerd met een zwart lederen interieur of het interieur van beige stof?
 
 Wat doet het voor u?
 

De Autoconnect VGS gebruikers schatten dat het systeem hun manuele activiteiten en administratie met maar liefst 60% heeft teruggeschroefd. Het is niet langer nodig om zelf een hele verzameling prijslijsten, folders en catalogi bij te houden. Alle gegevens zijn uniform en daarmee is de data eenvoudig integreerbaar in eigen backoffice-toepassingen. De historische opbouw vergemakkelijkt ook vergelijkingen met eerdere voertuig modellen.

 

We vermelden met trots dat Autoconnect VGS de meest complete en toepasbare database in de Benelux is voor lichte voertuigen tot 3,5 Ton. De gegevens zijn actueel en worden historisch opgebouwd. inMotiv zorgt dat de meest recente gegevens worden opgenomen. 

 
 Voor wie is Autoconnect VGS?
 
 
  • Offertes maken
  • Bestellen van (lease)wagens
  • Waardebepalingen
 
 Hoe krijgt u toegang?
 
Digitale toegang:
- Bulk delivery (ftp)

Prijsstelling:
Prijs op aanvraag
 
Autoconnect VGS klant worden?