Zoek snel de relevante autogegevens in de beste database van de Benelux.

Dagelijkse updates sinds 1996.

ALLE voertuigen in de Benelux

technische informatie

commerciële informatie

uniforme data

Ontdek alle commerciële en technische gegevens van het voertuig uit de best onderhouden database in de Benelux.

Alle voertuiggegevens van de Benelux gepresenteerd op een gestandaardiseerde manier. Deze gegevens, afkomstig van de constructeurs, worden dagelijks bijgewerkt door ons eigen Data Team. Deze databank omvat de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3,5 ton.

CARWIZARD

Dit naslagwerk bevat alle technische specificaties van alle type lichtgewicht voertuigen op de markt in de terminologie van de constructeurs.

Daarnaast presenteert Autoconnect CARWIZARD alle commerciële voertuiggegevens, ook wel prijslijstinformatie genoemd. Deze zijn gebaseerd op alle prijsgegevens van voertuigen, opties, optiepakketten, relaties tussen opties, constructeurscodes en technische specificaties.

Wil je meer info of een demo?

Bel +32 (0)3 369 18 17 of stuur een bericht naar info@inmotiv.be

Vraag nu je toegang tot Autoconnect CARWIZARD

Compleet en accuraat sinds 1996!

Wat doet Autoconnect CARWIZARD voor u?

Autoconnect CARWIZARD levert een uniforme tool waarin u van meerdere merken de prijslijsten kunt consulteren. Het maakt gebruik van de beste database van de Benelux met een enorme detailgraad, constructeurscodes, verbanden tussen opties en foto’s. Dit naslagwerk bestaat sinds 1996 en helpt ook om historische waardes te vinden.

U minimaliseert vergissingen en fouten door de gestandaardiseerde accurate gegevens te gebruiken. Dit helpt om sneller een volledig beeld van het voertuig te hebben voor het maken van een offerte.

Hoe krijgt u toegang?

Digitale toegang
  • Autoconnect web platform
  • Integreerbare web interface

Menu