Rechtstreeks inschrijven bij DIV


realtime inschrijving
bij DIV

het meest
intelligente systeem

ook voorste
nummerplaat

alle verzekerings-
maatschappijen

Regel online de inschrijving van een voertuig en bestel meteen de voorste nummerplaat.

Met Autoconnect WEBDIV kan u online en in realtime voertuigen inschrijven bij de DIV. Dat kan voor alle soorten voertuigen die DIV ondersteunt en met alle verzekeringsmaatschappijen.

U kunt bij de registratie van het voertuig meteen ook voorste nummerplaat bestellen. Deze platen zijn 100% conform en vervaardigd bij de fabrikant van de officiële plaat. U kunt ze ook in onze webshop  bestellen.

Autoconnect WEBDIV is het meest geavanceerde platform voor inschrijvingen en biedt onder andere het bewaren van historiek, het automatisch inschrijven op latere datum, het inlezen van het roze formulier, exporteren van gegevens, afdrukken van het bewijs, etc.

Tevens ondersteunt Autoconnect WEBDIV de inschrijving van speed pedelecs zonder verzekering en het aanvragen en verlengen van handelaarsplaten.

Voor hoge volumes en integratie met uw systemen kunt u onze API of onze Bulk bestandsuitwisseling gebruiken.

ACTUEEL

Inschrijving van alle speed pedelecs via Autoconnect WEBDIV!
Goed nieuws! Ook snelle elektrische fietsen die geen BA-verzekering vereisen, kunt u voortaan inschrijven via Autoconnect WEBDIV!

Documentatie en meer...

Veelgestelde Vragen

Welke voertuigen kan ik inschrijven? Welke gegevens heb ik nodig voor een inschrijving? De antwoorden op deze en nog andere vragen zijn voor u gebundeld op onze FAQ’s pagina.

Prijslijst

Download hier de prijslijst voor het gebruik van de Autoconnect WEBDIV applicatie en alle aanverwante diensten en producten.

Integratiegidsen

Bloc Retour REST Service interface

Bulk Vehicle Registration System interface

Validation & Registration webservice xml

Registration webservice json

Andere handleidingen

Speed pedelecs inschrijven

Stappenplan voertuigen invoeren in België