Importeren en preregistreren


rechtstreeks pre-
registreren bij DIV

zowel nieuwe als tweedehandswagens

slimme
formulieren

ook douane A+

Preregistratie en dedouanering van voertuigen, rechtsreeks bij de DIV.

Met Autoconnect VIPS (Voertuig Import en Preregistratie Systeem) van inMotiv voert u als professional zelf online de nodige formaliteiten uit om een voertuig te importeren. U preregistreert het voertuig bij de DIV, waarna het meteen inschrijfbaar is.

Autoconnect VIPS bevat een reeks intelligente tools die het u gemakkelijk maken uw voertuiggegevens in te voeren: vooraf vullen van het formulier, uw ingave bewaren, dupliceren van identieke voertuigen, bewaren van bijlagen, afdrukken van het roze formulier, etc.

Indien u regelmatig nieuwe voertuigen importeert, kunt u met Autoconnect VIPS tevens gebruik maken van de A+ douane-licentie, waardoor douaneformaliteiten tot een minimum worden herleid.

Onze inMotiv experten staan voor u klaar om u te helpen met raad en daad zodat al uw ingevoerde voertuigen correct gepreregistreerd worden.

Documentatie en meer...

Veelgestelde Vragen

Hoe moet ik een voertuig invoeren uit het buitenland? Is preregistreren verplicht? Zijn er douaneformaliteiten? De antwoorden op deze en nog andere vragen zijn voor u gebundeld op onze FAQ’s pagina.

Prijslijst

De prijs voor Autoconnect VIPS wordt berekend op basis van het aantal preregistraties per jaar. Download hier onze staffel.

Andere handleidingen

Stappenplan voertuigen invoeren in Belgiƫ