Bepaal de waarde van een auto
of je volledige wagenpark.

Historisch, actueel of in de toekomst.

martkconform

voorspellend model

objectief

1 of een hele vloot

Bepaal de historische, huidige of toekomstige waarde van het voertuig of vloot.

Autoconnect Fleet Value Standard is een restwaarde benchmark op basis van reële en actuele marktgegevens. Autoconnect FVS doet zowel uitspraak over de huidige als de toekomstige restwaarde van een voertuig. Op basis van kilometrage en looptijd wordt een verwachte restwaarde bepaald voor elk merk, model en type.

Zo kunt u de actuele en toekomstige restwaarde bepalen van een individuele auto of van een heel wagenpark.

De actuele restwaardebepaling is onderbouwd door de dagelijkse actualisatie van miljoenen marktobservaties uit verschillende bronnen zoals web portalen en veilingen. Hierin wordt onderscheid gemaakt van B2B, B2C en C2C prijzen en geeft het een accurate weerspiegeling weer van de markt.

Door het hanteren van het statistisch model hoeft Autoconnect FVS geen beroep te doen op lineaire validering van de waarden. Zo worden uitsluitingen, assumpties of emoties uitgesloten. De gebruiker heeft op die manier toegang tot een objectieve en realistische waardebepaling.

De toekomstige restwaardebepaling geeft toegang tot zowel het korte termijn statistisch trending model als een lange termijn model waarbij markt- en economische factoren en indexen mee in de berekening worden genomen.

Wil je meer info of een demo?

Bel +32 (0)3 369 18 17 of stuur een bericht naar info@inmotiv.be

Direct toegang nodig?

Bepaal snel wat de huidige en toekomstige restwaarde is van een voertuig of een vloot.

 

Wat doet Autoconnect FVS voor u?

Autoconnect FVS is de meest objectieve en onafhankelijke commerciële benchmark van de Belgische voertuigen markt. Bepaal snel wat de huidige en toekomstige restwaarde is van een voertuig of een vloot. Door de korte procestijden weet u snel waar u aan toe bent en beperkt u de risico’s.

De waardebepaling kan op meerdere niveaus worden gevormd, zoals merk, model, type, locatie en veel meer. Hierdoor is de benchmark flexibel en aanpasbaar aan uw wensen. Door de automatische updates weet u zeker dat u met de meest up-to-date gegevens werkt.

Digitale toegang:

  • Fleet Value Box: webapplicatie voor individuele of reeks voertuigen
  • Fleet Value Scan: webapplicatie voor vloot valuatie
  • API rest service
  • Bulk up/download (.csv)
  • Bulk up/download (ftp)
Menu