inMotiv Belgium

Optimaliseer uw operationele processen met de modulaire softwaretools van inMotiv

inMotiv is een commercieel en innovatief automatiseringsbedrijf voor de autosector. Wij werken voor de gehele mobiliteitssector, namelijk: lease- en verhuurmaatschappijen, importeurs en autobedrijven. Wij bieden een breed scala aan IT-oplossingen en diensten aan, van klantencontactsystemen tot data en van voorraadbeheersystemen tot marktanalyses.

Autoconnect

Autoconnect is een online serviceplatform voor de automotive sector dat bestaat uit verschillende modules. Dit betekent dat u uw toepassing à la carte kan uitbreiden met één of meerdere van deze modules. Onder het ‘software as a service’ concept zorgen wij voor een gebruiksvriendelijke toepassing, die parameteriseerbaar is volgens uw behoeften en waarbij uw huidige softwaretoepassing afgestemd kan worden op Autoconnect.

Autoconnect faciliteert verschillende processen in de totale operationele flow van een dealer, invoerder of verhuurder. Dat begint bij het moment waarop een potentiële klant de showroom instapt, online een folder aanvraagt of op een beurs zijn gegevens achterlaat, over de offerte en proefrit, de bestelling en overname, tot en met de klantopvolging vanaf het moment dat de auto begint te rijden. Autoconnect zorgt voor een perfecte opvolging en sturing, inclusief terugkoppeling naar de leasemaatschappij, makelaar of zelfs de DIV. Autoconnect connecteert met DMS-systemen en met de overheid, zodat data efficiënt en foutloos overgedragen worden.

Naast deze procestools, biedt de Autoconnect CARWIZARD toegang tot complete up-to-date voertuiggegevens, prijzen en specificaties voor de Benelux. Bovendien kunnen zelfs historische data aangeleverd worden, bijvoorbeeld voor het opzoeken van prijsinformatie voor het berekenen van het voordeel alle aard op rijdende wagens.

Autoconnect is geselecteerd door een aantal vooraanstaande merken, verdelers en verhuurders, en breidt haar dienstenplatform voortdurend uit. inMotiv houdt constant de vinger aan de pols van de autosector, en werkt aan innovatieve en krachtige procestools die reële toegevoegde waarde leveren.